top of page

WAT KAN STUDYFOCUS

VOOR JE DOEN

Studeren doe je voor jezelf. Studyfocus helpt je dat te doen op een manier die bij je past en die positief resultaat oplevert.

 

Studeren doet een groot beroep op je zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid, zeker als je een wetenschappelijke opleiding volgt. Anders dan op de middelbare school zijn er geen docenten om je aan te sporen of een handje te helpen. Woon je op kamers, dan komen daar nog allerlei praktische dingen bij, zoals koken, wassen, opruimen. Dat loopt niet bij iedereen vanaf het eerste moment soepel.

 

Coaching is een manier om de dingen die je moeilijk vindt beter in de vingers te krijgen. Dat kan gaan over allerlei vragen:

  • Hoe leer ik plannen?

  • Hoe studeer ik op een handige manier?

  • Hoe krijg ik meer motivatie om te leren?

  • Hoe bescherm ik mezelf tegen de afleiding van vrienden, sociale media en uitgaan?

 

Bij Studyfocus praten we over wat je belemmert bij het studeren. We kijken samen waar het misgaat en wat je er zelf aan kan doen om dingen beter voor elkaar te krijgen.

‘Ik kijk vol trots naar een “clean” inbox en een agendasysteem waar menig timemanagementgoeroe jaloers van zou worden. Ook lukt het vaker nee te zeggen tegen dingen. Bedankt Laurine, ik vond het naast nuttig en productief ook gezellig.’

Charlotte M., studente Life Science & Technology, Universiteit Leiden 

bottom of page